Waarom?

Burn-out Bloei is opgezet met als doel om mensen en organisaties te ondersteunen bij de problematiek. De drijfveer is eigen burn-out ervaring en daarmee anderen te helpen.

Er is een ongelooflijke hoeveelheid onderzoek dat aantoont dat het volksziekte nummer één is. Hierover is veel technische en feitelijke informatie beschikbaar. Het is bovendien een probleem dat groeit en waar veel mensen (direct of indirect) mee te maken hebben of gaan krijgen.

Onze initiële bedoeling is om burn-outers te verbinden, ervaringen te laten delen en hierdoor de schaamte en eenzaamheid te verlichten. Daarnaast willen we vertellen hoe het is, wat het met je doet en hoe veel impact het kan hebben om meer begrip te realiseren in de indirecte omgeving.

Door te vertellen, normaliseren, beleven en het ook niet te zwaar te maken willen we het ervaringsdeel duidelijk boven de technieken, feiten en aanpakken stellen.

Voor wie?

Burn-out Bloei is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met een burn-out of overspanningsklachten. Primair zijn dit mensen die momenteel in een burn-out zitten, voormalig burn-out of zij die zich zorgen maken over burn-out gerelateerde klachten.  Daarnaast is het bedoeld voor mensen die er professioneel mee te maken krijgen zoals HR functionarissen en bedrijfsartsen.