Voel je je uitgebloeid?

De druk die op jou als student ligt is de afgelopen jaren toegenomen, dit kan leiden tot symptomen van burn-out, gevoel van somberheid of angstaanvallen. Veel studenten van nu geven aan door chronische stress en prestatiedruk psychische problemen te hebben.

Bovendien blijkt uit onderzoek dat jullie het moeilijk vinden hierover eerlijk te zijn naar vrienden en ouders. Om die reden organiseren we in samenwerking met de Leeuwarder Hogescholen studie-, en studentenverenigingen het eerste Burn-out Bloei! café specifiek voor studenten.

Verbinden, ervaren en beleven zijn de belangrijkste ingrediënten van een burn-out Bloei! café. We ontvangen burn-outers in een veilige, laagdrempelige en ook luchtige sfeer en nemen ze mee in elkaars verhalen en ervaringen.

De gemiddelde groepsgrootte is tussen tien en twintig personen. We starten plenair en splitsen vervolgens in kleinere groepen.

In 2019 staat het eerste studenten Bloei! café gepland op:

  • 29 mei in Grand Café Van Hall Larenstein in Leeuwarden

Dit café is van 17.00 tot 19.30 uur.  Voor jullie zijn hieraan geen kosten verbonden. (die worden door de hogescholen gedragen)

Ik wil me graag inschrijven.