Bloei! café

Verbinden, ervaren en beleven zijn de belangrijkste ingrediënten van een Bloei! café. We ontvangen jullie in een veilige, laagdrempelige en ook luchtige sfeer en nemen ze mee in elkaars verhalen en ervaringen.

Al enige jaren organiseren we Bloei! cafés voor mensen die kampen met stress, burn-out en spanningsklachten. Het Bloei! café is een open koffie bijeenkomst voor iedereen die graag meer energie wil ervaren in werk of privé. Centraal staat hoe je weer tot Bloei! kunt komen. Als je merkt dat je al langere tijd vermoeid bent, spanningsklachten hebt, of een gevoel van – is dit het nou? – dan nodigen we je van harte uit voor deze bijeenkomst.  Doel is om ervaring te delen, inspiratie op te doen en we begeleiden en geven tips.

In de huidige Coronatijd hebben sommige doelgroepen het pittiger doordat ze minder mensen ontmoeten, menselijk contact missen en ook de context onzeker wordt. Dit doet veel met mensen, de verwachting is ook dat hierdoor het aantal psychische klachten zal toenemen.

We starten weer met de tweemaandelijkse bijeenkomsten in de Bloei! kas in Tjalleberd (Heerenveen). Najaar 2020 staan de cafés gepland op:

  • 25 september
  • 13 november
  • 29 januari

De cafés zijn van 9.30 tot 12.00 uur in de ochtend.  De kosten bedragen € 25 voor particulieren en € 75 (ex. BTW) voor werknemers van organisaties.

De cafés vinden plaats in de Bloei! kas, Pastoriesingel 2, Tjalleberd.

”Ik vond het een zeer geslaagde ochtend die meer impact op mij heeft gehad dan ik had gedacht. Ik vond het fijn om Arno zijn verhaal te horen. De herkenning in het verhaal en wat de andere deelnemers vertelden deed mij goed. Ik wil me graag weer opgeven voor de volgende bijeenkomst”.